Gambar fazura

Post a Comment. Pelbagai komen dikemukakan oleh laman sembang kebelakangan ini mengenai perihal Fazura yang dikatakan bercinta dengan putera raja.

Ada yang setuju, dan ada yang membantah mendakwa Fazura tidak layak bergelar Princess kerana rekod buruknya di masa lampau. Malah timbul juga cerita yang mendakwa putera raja tersebut akhirnya terpaksa memilih antara satu - cinta atau tahta. Jika warisan diraja yang dipilihnya, dia terpaksa melupakan hasrat untuk hidup berdua dengan pelakon tersebut kerana ada halangan yang memisahkan mereka.

Benarkah begitu? Gambar lama Fazura yang disebarkan kembali Untuk info, bagi yang masih belum mengetahui perihal gosip ini Mesej yang kononnya dihantar oleh putera raja Balasan daripada Fazura Selain memudahkan rakyat Malaysia khususnya orang-orang Johor untuk berinteraksi secara terus dengan Tunku Ismail yang dikenali dengan sifat berjiwa rakyat melalui Twitter, ia juga didakwa memudahkan menghantar mesej kepada kekasihnya, aktres Fazura.

Persoalannya sekarang, benarkah Fazura tidak layak untuk mengahwini putera raja itu? Apakah perbezaan darjat bakal memisahkan mereka laksana filem Allahyarham P. Ramlee 'Antara Dua Darjat'? Artikel, video dan foto oleh: www. Labels: berita menarik. No comments:.

Newer Post Older Post Home.Entah kenapa, sejak akhir-akhir ini ramai pula artis Malaysia yang terpalit dengan skandal foto atau video edit. Beberapa waktu lalu media digemparkan dengan munculnya video seks Eyka Farhana, kemudian disusuli dengan video menyerupai wajah Anding. Video tersebut jadi heboh, kerana menjatuhkan maruah artis tersebut lantas menjejaskan karier mereka.

Meski begitu ramai yang percaya foto dan video itu hanyalah edit atau photoshop sahaja. Ramai lagi artis Malaysia yang terpalit dengan kontorversi ini sehinggakan terpaksa membuat laporan polis.

Lihat kisah pahit 8 artis ini. Suatu tindakan yang sangat melampau dan sangat memalukan apabila ada pihak tidak bertanggungjawab cuba mengaitkan pelakon Eyka Farhana dengan video seks yang sangat mengaibkan ini. Video itu telah dimuat naik pada Julai lalu dan kini sudah mendapat lebih 11, tontonan. Dalam pada itu, Eyka berkata, dia akan membuat laporan polis tentang perkara tersebut dalam masa terdekat.

Menerusi sebuah laman sembang, tersebar mengenai sebuah gambar yang dipercayai telah disunting dari sebuah video pornografi di laman Tumblr. Di dalam video tersebut, terlihat dua orang lelaki yang dipercayai sedang melakukan hubungan sejenis. Pengacara dan pelakon Zulin Aziz pula menjadi mangsa. Tular di Twitter apabila gambar Zulin telah disunting menjadi gambar lucah oleh individu yang tidak bertanggung jawab.

Zulin atau nama sebenarnya Farah Azleenda Abd Aziz 28, terkejut dan berang dengan gambar beliau yang dijadikan sebagai bahan melepaskan nafsu dan tidak tahu mengapa individu berkenaan berbuat demikian yang yang disifatkannya sebagai tidak waras.

Nama Idris Khan menjadi sebutan ramai ekoran isu foto bogel beliau bersama A tikah Suhaime yang telah tersebar pada tahun Idris menerima pelbagai kritikan dan hinaan daripada setiap sudut.

Pelbagai spekulasi yang tercetus mengenai dalang penyebaran foto bogel Idris dan Atikah. Antara nama yang dikatakan melakukan hal berkenaan adalah Ammar Alfian.

Malah, Idris pernah menghubungi Ammar dan seakan menuduh beliau sebagai punca kontroversi lucah ini timbul. Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat satu Malaya terkejut dengan aksi-aksi berani beliau tanpa serurat benang di dalam sebuah rumah. Dikatakan sebanyak keping gambar tanpa serurat benang Zarina dengan pelbagai aksi telah ditangkap zaman tu, kamera pakai Kodak filem, tiada media sosial. Namun isu ini tidak berpanjangan kerana banyak hal-hal yang kurang sahih melibatkan pelakon ini tersebar.

Isu Ida Nerina pula dituduh beraksi ranjang bersama pasangan. Tapi, bagi mereka yang sudah tonton video tu, sah memang sah, itu bukan Ida Nerina.

Video melayu

Walaupun ada bukti yang menyatakan itu adalah Ida Nerina seperti tindik di pusat Ida Nerina, subang telinga dan rantai yang dipakai Ida Nerina, tetap kami percaya yang dalam video itu bukanlah Ida Nerina.

Aksi panas dan gambar bogel Zarina Ann Julie bersama teman lelaki dalam keadaan berahi. Pelakon drama Anak Pontianak ini dikatakan terlalu bermasalah dengan imej dan akhlak. Selain daripada itu, Zarina Ann Julie juga telah dicekup oleh polis di sebuah pusat hiburan malam kerana mengambil dadah.

Bila dah ambil dadah, macam macam boleh jadi.Ketika ini, pelakon jelita Nur Fazura dalam perjalanan pulang ke tanah air selepas menjalani penggambaran Ayat-ayat Cinta 2 di Eropah. Rugilah jika sudah ke tempat orang dan tidak merakamkan gambar kenangan bukan? Di dalam gambar tersebut, Fazura dilihat sedang menaiki sebuah teksi di London dan entah dimana silapnya netizen hangat bercakap mengenai gambar tersebut sehingga mencecah komen.

gambar fazura

Hangat difahamkan fake taxi yang disebut-sebut oleh netizen di ruangan komen pelakon ini adalah mengenai sebuah produksi yang merakamkan video lucah di dalam teksi tersebut dan digelar sebagai fake taxi. Turut membalas komen tersebut adalah mereka yang beranggapan rekaan teksi tersebut sememangnya digunakan di London dan kenderaan yang dinaiki oleh Fazura bukanlah kenderaan yang digunakan untuk melakukan kegiatan yang tidak bermoral itu.

Apa pun tahniah buat Fazura yang membintangi filem terkenal ini. Tidak sabar nak tunggu kemunculan Fazura dalam filem Ayat Ayat Cinta 2.

Sumber Instagram Fazura. Saturday, April 18, Murai MY. Hampir Tak Kenal! Ini Hasil Kajian Professor…. More results Generic filters Hidden label. Hidden label. Fazura Umum Hamil 4 Bulan. Fazura Disaman! Usahawan Tuntut RM, Komen Anda Cancel reply.

Trending Hari Ini All. April 17, Belum tau lagi cara dia berlakon. Jgn berlakon bercakap cam baca dialog sudah la Drama playboy itu suami aku sangat2 memboringkan.

Bleh sye mntak nombor phone abg? Abg hensemlah bile berlakon dlam crite "playboy itu suami aku". Bleh sye mntak no. Fattah Amin memg hndsome.

Sekarang berumur 23 Tahun. Beliau juga merupakan pemenang bagi Hero Remaja Gambar Fattah Amin. Unknown November 7, at PM.

gambar fazura

Unknown November 8, at PM. Anonymous November 11, at AM. Anonymous November 11, at PM. Larasari November 11, at PM. Anonymous November 12, at PM. Anonymous December 17, at AM. Anonymous November 20, at PM. Unknown November 23, at PM. Anonymous November 28, at PM. Unknown November 30, at PM. Unknown December 2, at PM.Latest News. Wednesday, 22 October Istiadat persandingan pula akan diadakan di Istana Besar Johor pada pukul 7. Selepas itu barulah Sultan Johor berkenan untuk mengurniakan tujuh barangan kepada pihak pengantin perempuan dan sebagaimana istiadat Melayu, pihak pengantin perempuan akan membalas sembilan hadiah.

Selepas itu barulah diadakan istiadat pernikahan yang akan dilaksanakan oleh Mufti Johor. Menurut Rahim, istiadat merisik telah diadakan pada 27 September lalu dengan rombongan diketuai Tunku Temenggong Johor, Tunku Idris Sultan Iskandar dan disusuli istiadat meletak kerja pada 18 Oktober lalu.

Pada istiadat terbabit, bendera istiadat dinaikkan oleh anggota Askar Timbalan Setia Negeri selain tujuh das tembakan meriam oleh 41 bateri istiadat Rejimen Artileri Diraja. Katanya, semua istiadat dilaksanakan mengikut adat Melayu dan diraja Johor selain mempunyai unsur ketenteraan. Semuanya gara-gara sepucuk surat yang tersebar berkaitan mesyuarat jawatankuasa santapan dan jamuan sempena istiadat perkahwinan Diraja yang tertera nama baginda.

Hasil risikan, gadis tersebut rupa-rupanya sudah sering dibawa TMJ menonton perlawanan bola sepak dan menghadiri majlis-majlis rasmi. Manakala dalam video di bawah, beliau turut dibawa ke majlis yang dihadiri Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar.

Cik Khaleeda dikatakan turut bergelar model ketika menuntut di sebuah universiti. Cik Khaleeda adalah pilihan hati TMJ dan mereka bakal disatukan Jumaat ini, sebab itu cerita perkenalan pasangan ini menarik perhatian seluruh negara. Ia kerana kisah cinta mereka boleh diibaratkan bagai dongeng dalam buku cerita di mana putera raja yang menjadi kegilaan ramai gadis akhirnya memilih seorang rakyat biasa. Dikenali sebagai Cik Khaleeda Binti Bustamam dan berusia lingkungan 20an, gadis ini dipercayai sudah berjaya menambat hati keluarga dan seluruh kerabat Johor lain.

Merupakan anak bongsu daripada lima beradik dan dilahirkan di Hospital Besar Kuala Lumpur. Share to Twitter Share to Facebook. Newer Post Older Post. Blogger Comments Facebook Comments. Unknown 10 June at Subscribe to: Post Comments Atom. Popular Video Category. Popular Posts. Hidup Lepat memang penuh liku Agak-Agak La Awal Ashaari. Scha dan Awal bercuti lima hari di Perth, Australia minggu lalu. I mej beresolusi tinggi menunjukkan permukaan dasar laut di kawasan terpencil di mana pesawat Boeing, B dipercayai terhempas.

Penyiasat p Terlalu Kecewa Selamat jalan Alvin, hubungan kita putus di sini - Vivian. Memang susah jadi selebriti popular di Malaysia.Macam real2 je bgi statement nak kurang berlakon sebab mak tak suka konon. Ke orang lain yg tak suke?? Asal duit masuk tak pe lah kan nak retire awal2. Whatever lah. Dengar cite Fazura bakal berlakun filem baru. Nape tak gentlemen cari sendiri. Pelik gak watak hero macam ni….

Cinta xkenal pangkat darjat. Ko ingat ko kaya, ko kene kawin ngn org kaya? And buat pengetahuan u, C faz tuh anak org kaya, bukan anak org sengkek.

So mmg serasi, just beza, dia bukan kerabat. Karabat ker, tak kerabat ker, darah semua sama, warna merah! Dah2 la nak ckp org xsesuai or perk, soal jodoh, padan tak padan, bukan urusan kita,Tuh urusan Tuhan!

gambar fazura

Jodoh tuh rahsia Allah, so kene terima, jgn sibuk sangat nak ckp org tuh sesuai, org nie tak sesuai! Permaisuri Nur Fazura memulakan kerjaya sebagai pelakon dan lakonan pertama baginda bertajuk Bicara Hati. Permaisuri Fazura juga pernah menggemparkan negara apabila baginda pernah bergaduh di disko. Love lah Fazura menaikkan martabat artis2 malaysia ni.

gambar fazura

Sudah sudah la tu fiza…tayah la jeles sama fazura…kalau nak jd artis sgt, g la. Hee…jgn gadoh2 pasal org nak berkasih sayang. Biarkan…TMJ dan Fazura dah besau. Pandailah mereka jaga diri.

Takanlah nak malu kan org tua mereka. Lagi2 TMJ tu. Fazura pun skrg ok. Lebih banyak ok dari Fasha Sandha. Sama cantik dan sepadan.Pergelangan tangan kanan pelakon Nur Fazura gambar bawah melecur akibat terkena percikan minyak panas ketika memasak. Ketika dihubungi, pelakon filem Dendam Pontianak ini memberitahu, insiden berlaku ketika dia sedang memasak.

Fattah banyak kali mengajak saya ke hospital. Menurut Fazura atau lebih mesra disapa Faz, pada awalnya dia takut melihat ada gelembung pada pergelangan tangan berikutan percikan minyak panas itu.

Masih trauma dengan insiden di dapur, penyanyi yang popular dengan lagu Sayangi Dirimu ini berkata, dia berehat seketika daripada aktiviti memasak. Log masuk. Selamat Datang! Log masuk ke akaun anda. Nama Anda. Kata laluan. Lupa kata laluan anda? Privacy Policy. Pemulihan kata laluan. Dapatkan semula kata laluan anda. Saturday, April 18, Dapatkan bantuan. Media Permata Online. Laman Utama Nasional.

Projek solar pertama di daerah Temburong.

Gambar Fazura Naik ‘Fake Taxi’ Di London Jadi Perhatian Netizen

Hampir seminggu sifar jangkitan. Kempen kebersihan pasar gadong. Langkah keselamatan di Tasek Lama. Rangka warga emas ditemui dalam rumah.

Sukarelawan pelbagai kaum bergabung hasilkan PPE. Polis bantu wanita bersalin di dataran Todak, KK. Sarawak tambah 2 pusat saringan pandu lalu. Norway lancar aplikasi jejak virus. London perkenalkan langkah lindungi pemandu bas.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *